A Promix Gifts Kft. csak cégeket, viszonteladókat, közületeket és egyéni vállalkozókat szolgál ki. Magánszemélyek rendelését sajnos nem áll módunkban teljesíteni.Szállítási információk:

Személyes átvétel

Átvétel a telephelyen: 1211 Budapest, Corvin u 18-24

Hétfőtől csütörtökig: 9-16.00 óra között

Péntek: 9-15 óra között


Szállítás felár ellenében:

Budapesten és vonzáskörzetében Promix saját szállítással országosan GLS Futárszolgálattal vagy raklapos mennyiség esetén szerződött szállítmányozóinkkal

A szállítási árkalkuláció a megrendelés véglegesítésekor kerül pontosításra az ügyfél igényei szerint.Függ a megrendelt szolgáltatás vagy áru mennyiségétől, vagy más egyéb, a szállítási árat befolyásoló körülménytől – pl. gyorsposta, utánvét, hétvégi szállítás ( extra költségek )

A megrendelt szolgáltatásokban vagy árukban bekövetkezett olyan károkért, amelyek a raktári áruátvételt vagy szállítást követően a megrendelőnél következtek be, nem tartozik felelősséggel.

Minden egyéb, a szállítást érintő kérdésekben a weboldalunkon található, érvényes Általános Szerződési Feltételei, továbbá a hatályos Ptk. szabályai az irányadók.


Fizetési információk:

Banki előreutalás

A megrendelt terméket a végösszeg átutalása és beérkezése után adjuk át a futárszolgálatnak vagy telephelyünkön is átveheti személyesen.

Telephelyünkön történő áru átvételekor számla ellenében készpénzben

Utánvét

GLS vagy Promix saját szállítás szolgáltatás választása esetében az átvétel helyszínén készpénzben számla ellenében


Egyéb lehetőség:

Egyedi megállapodás alapján, szerződött partnerek esetén

Az árváltozás jogát fent tartjuk, az esetleges tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk.


Az árak nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák.

Az árváltozás jogát fent tartjuk, az esetleges tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk.


A weboldallal vagy egyéb információval kapcsolatban az alábbi e-mail címen érhet el minket: kommunikacio.gifts@promix.hu

Ajánlatokkal kapcsolatban: ajanlat@promix.hu