Rólunk

A Promix Gifts Kft. (kezdetben Promix Reklámstúdió Kft.) 1990 óta a magyar reklámajándék-piac meghatározó szereplője, a Promix cégcsoport tagja. 1995-ben felépült saját irodaházunk, 1999-ben a kft-ből alaptőke-emeléssel részvénytársaság alakult. A fejlődés eredményeképpen részlegeink annyira megerősödtek, hogy alkalmassá váltak az önállósodásra, így vált le a reklám-ajándéktárgy üzletág. Cégünk több európai beszállító kizárólagos képviseletével rendelkezik, forgalmazunk ajándéktárgyakat, promóciós textiltermékeket, munkaruházatot, naptárakat. A több mint 10.000 db-os sztenderd termékkínálatunk forgalmazásán kívül, távol-keleti, európai és belföldi egyedi termékek rendszeres gyártatásával is foglalkozunk, együtt gondolkodásokban, kreatív tervezésekben, grafikai munkákban is részt veszünk.
Stratégia
Üzletpolitikánk szerves részét képezi a közép- és nagyvállalatok egyedi igényeinek kiszolgálása, a kreatív ötletek megalkotása és megvalósítása. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a sztenderd termékek nagy mennyiségű szállítására, hogy rövid határidőkkel, széles, vonzó kínálatot biztosítsunk vevőink számára. Ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll kisebb, alacsonyabb összértékű megrendelések teljesítésére is. A tőkeerős anyagi hátterünk biztosítja a távol-keleti gyártókkal létrejött zökkenőmentes munkát, a közvetlen és hatékony együttműködést, melynek eredményeképpen évek óta versenyképes árakat biztosítunk az egyedi és sztenderd termékekre is.Csapat

30 fős csapatunk - tapasztalt, ügyfélközpontú értékesítőink, munkatársaink és a képzett szakemberekből álló menedzsment - dolgozik azon, hogy régi és új ügyfeleik maximálisan elégedettek legyenek termékeinkkel, szolgáltatásainkkal. Kínai kereskedelmi képviseletünk biztosíték arra, hogy közvetlen gyártói kapcsolataink révén versenyképes áron megtaláljuk ügyfeleink számára a keresett termékeket. Székhelyünkön – szinte minden emblémázási eljárást végző – 15 fős emblémázó üzemmel is rendelkezünk, mely lehetővé teszi a gyors határidőket, a versenyképes árakat.

 

Kínálat

Saját kiadású magyar nyelvű katalógusaink a Promix Gifts „Minden egy helyen” 2012/2013 Reklámajándék-katalógus és a Promix Gifts 2012 „Roly Invasion” Textilkatalógus. Az ajándéktárgy-katalógus összeállításakor egyértelmű célunk az volt, hogy egy saját összeállítású, a piacon egyedülálló kiadványt készítsünk. Figyelembe vettük a piaci trendeket, a kreatív ötleteket és összemixeltük a már jól bevált ajándéktárgyakat, az újdonságokkal, a különlegességekkel. Katalógusunk teljes termékkínálatunk nagyon leszűkített kivonata, ezért egyéb ötleteivel, elképzeléseivel keressen bennünket bizalommal. A Roly promóciós textiltermékeket hatalmas típus-, méret- és színválasztékban kínáljuk ügyfeleink részére. Kiváló kidolgozású és anyag-összetételű pólók, piqué pólók, sportruházat, pulóverek, kabátok, munkaruhák stb. fedik le a ruházati kollekciót, melyek többsége megtalálható női, férfi és gyermek kivitelben is. Exkluzív katalógusunk rendkívül igényes, márkás, ár/érték arányát tekintve is kiváló ajándéktárgyakat mutat be. A megjelenített kínálat egy rövid válogatás a teljes kollekcióból (Ungaro, Cerruti 1881, Nina Ricci, Cacharel, Jean-Louis Scherrer), melyet igény szerint személyesen szívesen bemutatunk.

 

Kreatív

Nagyon szívesen ötletelünk, alkotunk, javaslunk különleges termékeket. Külön örömünkre szolgál, amikor viszontlátjuk a promóciókon megvalósult elképzeléseinket, melyekkel hozzájárulhattunk ügyfeleink elégedettségéhez, sikeréhez. Egyedi ötleteinket díjakkal is jutalmazták, hiszen 2007-ben Arany Lollipop díjat (1. helyezés) kaptunk a Kreatív Üzleti Ajándék kategóriában és miénk lett a Legjobb Design díj is, míg 2008-ban Arany Lollipop díjat (1. helyezés) kaptunk a Promóciók Támogatása kategóriában.

 

Export

A Promix Gifts Kft. 1999 óta export tevékenységet is folytat. A környező országokban folyamatosan növekszik ügyfeleink száma, mely bizonyítja, hogy termékkínálatunk, logisztikai szolgáltatásaink, emblémázásunk, áraink ezeken a piacok is megállják helyüket.

 

ISO 9001

A Promix Gifts Kft. az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.